fbpx

Coverband Fenix: De nieuwe live sensatie

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Coverband Fenix: De nieuwe live sensatie

coverband fenix

Coverband FENIX is een nieuwe band in het portfolio van Showlight. Vanaf dag 1 is Showlight betrokken bij de ontwikkeling van de show voor deze nieuwe band. Op basis van een wensenlijst en toekomstgerichte plannen is een lichtset samengesteld. In de show is een VJ geïntegreerd. Achter de band en VJ staat een LED Wall zodat bezoekers de muziek ècht beleven. De showcase heeft inmiddels achter gesloten deuren plaatsgevonden. FENIX is het paradepaardje op gebied van coverbands.

Met verenigde krachten de ultieme live music experience op het podium brengen, dat is de missie. Een rasechte entertainer als leadzanger, twee fantastische lead zangeressen, vier enthousiaste topmuzikanten en een VJ/DJ op één podium: FENIX is dé nieuwe live sensatie van 2014!

FENIX combineert het beste van het entertainmentaanbod: de snelheid en afwisseling van een DJ met de ultieme beleving van een live band. Fenix staat garant voor een uitgebalanceerde en afwisselende avond waarin de meest actuele hits en de bekendste klassiekers, verpakt in unieke medley’s, elkaar in hoog tempo opvolgen. Met een overweldigende licht- en videoshow op een high-end LED- wall in XL-formaat wordt je meegezogen in een onvergetelijke live experience. Keer op keer hebben deze muzikanten bewezen dat ze elke feesttent, discotheek en bedrijfsfeest op zijn kop zetten. Met deze ervaring blijft de band zichzelf continu vernieuwen en uitdagen op het gebied van repertoire, choreografie en videotechnieken waardoor je steeds weer verrast wordt door een compleet nieuwe Fenix-sensatie. Ondersteund door een professionele crew en de beschikking tot onbeperkte middelen voor licht, video en geluid is Fenix onbegrensd in mogelijkheden en altijd een trendsetter in de scene. Met een high-energy avondvullende show vol interactie, muzikale verrassingen en innovatieve techniek, krijg je een non-stop muziekspektakel van internationale allure waarmee FENIX aan de top van de entertainmentindustrie staat.

FENIX staat voor energie, vernieuwing, professionaliteit, passie en entertainment. De beleving van een concert, de sensatie van een dancefeest, maar ook de gezelligheid van een kroeg; allemaal in één. Kortom: de ultieme live music experience! Meer over FENIX lezen kan via de website.