fbpx

Licht en geluid huren Nijmegen

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Licht en geluid huren Nijmegen? Haal alles uit een event.

Er is maar 1 kans om het goed te doen. Benut deze kans zo optimaal mogelijk

Op zoek naar licht- en geluidsverhuur in Nijmegen? Professioneel en groot assortiment van allerlei apparatuur. Van origine is Showlight een lichtverhuurbedrijf. Wij werken samen met verschillende geluidsbedrijven. Hierdoor kunnen wij ieder type evenement verlichten en versterken. Bent u op zoek naar een kleine licht- en geluidsinstallatie voor een feest of borrel? Misschien zoekt u een krachtige licht- en geluidsinstallatie voor in een podium of bij een terras. Op alle gebieden hebben wij een passende oplossing. De apparatuur komen wij brengen en installeren. In de meeste gevallen blijft er een lichttechnicus en geluidstechnicus bij de apparatuur. Geluidsoverlast beperken? Onze verregaande kennis helpt u bij het perfecte plaatje.

-> Festival
Een festival organiseren? Dan krijgt u te maken met de vraag naar licht- en geluidsapparatuur. Het kan zijn dat er verschillende bands gaan optreden. Iedere band heeft zo zijn eigen voorkeuren. Wij helpen u op technisch gebied. Onze technici spreken de taal van muzikanten en andere licht- en geluidstechnici.

-> Vierdaagsefeesten
Sinds de start van ons bedrijf zijn wij betrokken bij de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en hebben door de jaren heen diverse podia voorzien van licht- en geluidsapparatuur.

-> Bedrijfsfeest
U gaat een bedrijfsfeest organiseren? Natuurlijk wil de directeur of manager een toespraak houden. Het is van belang dat dit belangrijke ogenblik goed zichtbaar en verstaanbaar is. Geen rondzingende microfoons en personen die in het donker staan? Wij leveren alle benodigde apparatuur om dit moment te doen slagen. Wij verzorgen versterking en licht tijdens achtergrondmuziek, een live band, artiest of DJ. Sfeervol licht tijdens een diner en rustig achtergrondgeluid tijdens binnenkomst. Door een en ander op elkaar af te stemmen klopt het totale plaatje.

-> Congres
Duidelijk verstaanbare sprekers. Goed zichtbare coaches. Dat is wat wij belangrijk vinden. We zijn onzichtbaar voor het publiek aanwezig en zorgen dat er aan een hoog verwachtingspatroon voldaan wordt.

-> Bedrijfsborrel
Licht- en geluidsapparatuur voor een bedrijfsborrel huren? Bedrijfsborrels zijn er in allerlei vormen. Rustig en stijlvol borrelen? Wij leveren alle apparatuur voor (achtergrond)muziek en sfeerverlichting. Mag het een feestje worden? Dan zorgen we voor de juiste versterking en interactie qua licht.

-> Presentatie of introductie
Een onthulling van een nieuw model auto of lancering van een product? Het begint vaak met een eenvoudige wens om iets uit te lichten of te versterken. Op beide gebieden zijn wij professioneel partner. Wij zorgen ervoor dat uw productlancering of presentatie zichtbaar en verstaanbaar is.

-> Opening
De opening van een nieuw bedrijfspand moet feilloos verlopen. tenslotte zijn al uw opdrachtgevers en personeelsleden aanwezig. De manier waarop is divers. Onze technici kunnen met u meedenken over de juiste invulling. Wilt u een opening met een knal of juist een rustige rondleiding door het bedrijf organiseren? De juiste verlichting en goed verstaanbaar geluid zijn van essentieel belang.

-> Horecaterras
Sfeervolle verlichting voor een horecaterras in belangrijk. Licht zorgt voor sfeer. Een rustige geluidsinstallatie voor een dj of band? Op de achtergrond hoorbaar of juist krachtig en duidelijk verstaanbaar. Wij weten wat op welk moment goed is.
Gaat u een pop-up terras neerzetten? Schakel Showlight in voor het sfeervol verlichten van het terras en podium. Komen er bands or artiesten optreden? Dan zorgen we voor duidelijke verstaanbaarheid en goed geluid.

-> Concert of muziekuitvoering
Het jaarlijks concert of muziekuitvoering uitversterken of uitlichten? Wij begrijpen dat u lange tijd naar het concert of uitvoering heeft toegeleefd. Bezoekers hebben een hoog verwachtingspatroon. Goed geluid en sfeervol licht is daarom van belang.

ZICHTBAARHEID EN VERSTAANBAARHEID ZIJN ZEER BELANGRIJKE SCHAKELS IN COMMUNICATIE. DAAR BEGINT DE BOODSCHAP MEE.