fbpx

Verkoop

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Verkoop van licht- en geluidsapparatuur
Vaste installatie van professionele en betrouwbare apparatuur

Is de lichtinstallatie aan vervanging toe? Heeft u te maken met verouderde trussen of zit er een kink in de kabel :-)? Hoog tijd om te gaan vervangen. 
Wij verzorgen vaste installatie van licht- en geluidsapparatuur. Dit doen wij voor overheidsinstellingen, publieke locaties, scholen, horeca en instellingen.

Nodig ons gerust uit voor een rondleiding met een kopje koffie. Aan de hand van de wensen kunnen wij oplossingen aandragen. Wij leveren licht- en geluidsapparatuur in allerlei prijsklassen. Hierbij kijken we ook naar duurzaamheid. Voor ieder project kiezen we de juiste apparatuur uit. Onze technici zorgen voor een veilige installatie.
Belangrijker nog: na de installatie geven wij een training aan iedereen die met de apparatuur gaat werken. In deze training leggen wij duidelijk uit hoe alle apparatuur werkt en bediend moet worden. Nog voor de training stellen wij alle apparatuur voor u in. 
Alle apparatuur leveren wij af met een geldig NEN3140 certificaat. 1x per jaar komen wij de apparatuur keuren en controleren. Zo heeft u nergens omkijken naar. 

De afgelopen jaren hebben wij voor talloze bedrijven apparatuur geleverd en ge├»nstalleerd. 

Neem gerust contact met ons op via email of telefoon

 

Licht- en geluid is ingewikkeld! Wij maken het eenvoudig bedienbaar