fbpx

kennis en ervaring

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Kennis en ervaring
Licht zit in onze genen. We zijn opgegroeid met een lichttafel en lampen.

Kennis:
We zijn up to date. We zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het perfecte lichtplaatje te creëren. Onze medewerkers volgen cursussen, maar de meeste kennis is opgedaan door simpelweg vlieguren te maken en tegen problemen en oplossingen aan te lopen. Vraagstukken worden intern besproken en gedeeld. Samen zoeken we naar een oplossing.

Ervaring:
25 jaar ervaring in lichtproducties. Van een intiem diner tot een wervelende eindshow en alles wat daar tussen zit. We hebben het allemaal gedaan. Ooit is Showlight ontstaan als lichtleverancier voor het live-circuit. Lange tijd deden we zo’n 125 optredens per jaar met de band Santa Rosa. Ondertussen werkten we in theaters, evenementencentra en tijdens festivals. Hier leerden we de fijne kneepjes van het vak en hebben ons verder gespecialiseerd. We zijn intussen professioneel lichtleverancier en spreken de taal van de markt en onze opdrachtgevers.
Wij hebben ruime ervaring met:
– Theatervoorstellingen
– Dinerverlichting
– Awardshows
– Festivals
– TV-producties
– Touring
– Bedrijfsfeesten
– Congressen en vergaderingen
– Concerten

Showlight tegenwoordig:
Gaandeweg de jaren zijn wij meegegroeid met de vraag vanuit de markt. Opdrachtgevers leggen het liefst een totaalpakket neer bij een AV-specialist. Binnen ons netwerk hebben we daarom kennis, ervaring en professionele apparatuur toegevoegd aan ons dienstenpakket. Hierdoor zijn wij totaal-leverancier geworden van Licht, Geluid, Video/Beeld & Livestreaming

Op 1e kerstdag stond er bij ons een lichttafel op tafel