fbpx

Professionals in lichtbeleving. Van lichtontwerp tot realisatie

SHOWLIGHT – Horen – Zien – Beleven

Van oudsher zijn wij een lichttechnisch bedrijf. Gaandeweg de jaren merkten wij dat steeds meer opdrachtgevers Audio, Video en Livestreaming bij ons wilde neerleggen. We zijn en blijven een lichttechnisch bedrijf maar je kunt bij ons ook terecht voor kwalitatieve audio, video en livestreaming.

GOED LICHT! DAT BELEEF JE

Lichttechniek

Op lichtgebied hoef je ons niet veel meer te vertellen. Licht doen we al 25 jaar met veel passie en plezier. Van (online) congres tot massaal festival. Van muziekuitvoering tot theater. Goed licht? Dat beleef je.

GOED GELUID! DAT HOOR JE

Audiotechniek

Goed geluid begint niet bij de hoeveelheid speakers maar bij kennis. Vanuit kennis bouw je aan een specifiek geluid waar het publiek en de artiest blij van worden. Goed geluid? Dat hoor je.

GOED BEELD! DAT ZIE JE

Beeld – Video – Livestreaming

De juiste beelden op het juiste moment. Die ene camera op de juiste positie. Gemixt door mensen met een gevoel. Gefilmt door perfecte camera’s. Goed beeld? Dat zie je gelijk.

NIEUW IN VERHUUR: VARI-LITE VL2600S

Uitbreiding
Vari-Lite VL2600S 

De Vari-Lite VL2600 Spot maakt gebruik van een CMY en CTO-kleurenmenging systeem in combinatie met een handig kleurenwiel. Hierdoor ontstaat een brede keuze aan gesatureerde kleuren. Deze veelzijdige spot bevat onder andere twee roterende en één fixed gobo wiel, een prisma, een variabele frost en een iris. Daarmee is deze spot een waardige LED vervanger voor de alom bekende VL2500 Spot.

Lees meer over VL2600S
Varilite VL2600 spot huren en te huur
3D LICHTONTWERP STUDIO

In onze moderne ontwerpstudio maken uw wensen visueel. Onze lichtprogrammeurs vertalen ideeën  naar realiteit. Ook te huur.

KENNIS & ERVARING

25 jaar ervaring en kennis op vele vakgebieden zoals Touring, Bedrijfs-Events, Beurzen, Festivals en Theater

WAT WE DOEN

Wij creëren beleving. Door gebruik te maken van de juiste lamp op de juiste plek. Dit leer je niet op school maar door jaren ervaring.

SHOWLIGHT STAAT BEKEND OM HET PERFECTE LICHTPLAATJE

Licht zit in onze genen We creëren sfeer en beleving

Moderne apparatuur. Altijd up to date. Professionele toepassingen voor het creëren van beleving

Dingen waar we goed in zijn

Wij zijn goed in dingen die we leuk vinden. Licht vinden we leuk. Wat we leuk vinden doen we met passie en gedrevenheid. Pas dan komt alle creativiteit naar boven en zorgen we voor een onvergetelijke beleving. Dan gaat het licht aan.

TOURING

Rock & Roll zit in de genen van Showlight. Ooit begonnen met livebands in het discotheken- en zalencircuit. Tegenwoordig touren we met bands naar Festivals en Theaters.

BEURSSTANDS

Een boodschap vertalen in licht is ons werk. Het correct aanlichten, uitsnijden en belichten van producten is een uitdaging. Wij bouwen beursstands door heel Europa

BEDRIJFSFEESTEN

Sfeerverlichting, een spectaculaire onthulling, een chique diner of een teambuilding-uitje. Wij hebben voor ieder type sfeer de juiste invulling en zorgen voor beleving.

LIGHTOPERATOR

Het liefste dragen wij zorg voor een hele productie. Maar komt het een keer zo uit dat er een professionele lichtoperator nodig is dan kunt u deze bij ons boeken.

VERGADERINGEN EN CONGRESSEN

Juist tijdens presentaties en congressen is goed licht van belang. Wij zetten de sprekers in het juiste licht. De presentatie voorzien we van passende verlichting.

CONCERTEN

Een jaarlijkse muziekuitvoering? Wij zorgen voor de juiste sfeer. Een concert op het dorps- of stadsplein organiseren? We ontwerpen een mooie stage voor het concert.

SIXTY82 TPM29S Truss

NIEUW in verhuur: SIXTY82 TPM29S zwarte truss

Ons volledige truss-assortiment is vervangen en uitgebreid met SIXTY82 TPM29S truss. TPM29S is 25% sterker dan andere truss-merken. Hierdoor kan de truss hoger belast worden. 

LEES MEER OVER TPM
Createurs in lichtbeleving

Goed licht zorgt voor beleving

Licht is net als het inkleuren van een kleurplaat. Een mooi gekleurde plaat ziet er heel anders uit dan wanneer een kind van 2 de kleurplaat inkleurt. De juiste lamp op de juiste positie. Van een intieme setting tot een spetterende eindshow. Tot in de puntjes voorbereid door gedreven lichtspecialisten.

Merken waar wij blij van worden

Merken waar wij mee werken: Professionele merken voor het beste resultaat

Styling the best Events in the World

Kroonluchterverhuur

Een deel van ons bedrijf is het verhuren van kroonluchters. Deze tak heeft zich zo ontwikkeld dat wij het meest luxe segment ter wereld bedienen. Wij leveren in heel Europa en daarbuiten. Voor de meeste opdrachten tekenen wij geheimhouding. Op onze website is daarom maar een fractie te zien van wat wij echt doen.

Kroonluchters huren
GROOTSTE VOORRAAD

Ruim 700 kristallen kroonluchters

LUXE KRISTAL

Alle kroonluchters zijn voorzien van hoogwaardig kristal.

MEESTE MODELLEN

28 verschillende modellen in hoogten van een halve meter tot 6.5 meter hoog

DOOR HEEL EUROPA

Levering door heel Europa met eigen transportvoertuigen. Montage en demontage door onze eigen technici.

BROADCASTING

Duidelijk zichtbare 
live events 
Beeld & Streaming

Je kunt bij ons terecht voor live events. Een live event kan een seminair zijn of een productpresentatie. Een Quiz, of custum-made show. Misschien wil je een muziek- of dansvoorstelling uitzenden? De mogelijkheden zijn uiteenlopend. Inbellen via Teams, streaming naar Teams. Wij hebben HD camera’s en alle benodigde professionele beeldregie-apparatuur. We bieden ook streaming aan zodat een bezoeker niets hoeft te missen. Heb je geen locatie om het Live Event te laten plaatsvinden? Wij hebben ook een ruime studio met verlichting, audio, camera’s, beeldschermen en regie. 

neem contact op
online live event streamen
RADIO EN PODCAST OP LOCATIE

Mobiele Radiostudio

Kwalitatieve oplossingen voor de professionele radiomaker

Radiostudio
LOCATIESETS

Moderne locatiesets voor radio-uitzendingen op locatie

CONCEPTEN

Teambuilding concepten. Zelf een dagje radio maken

PODCAST STUDIO’S

Professionele studio’s voor het opnemen van Podcast-uitzendingen

VIRTUAL RADIO

Radio 2.0. Virtual radio. Radio maken via een touchscreen.

Vaste installatie, onderhoud, en installatietechniek

Is de lichtapparatuur aan vervanging toe? Gaat u verbouwen en bent op zoek naar een lichtinstallatie? Wij leveren professionele lichtapparatuur, geluidsapparatuur en randapparatuur. Alles veilig geinstalleerd. Wij nemen de zorg van onderhoud uithanden en controleren op gezette tijden alle appratuur. Showlight doet installatiewerkzaamheden van electriciteit en ICT.

Lees meer

Portfolio

Wij werken door heel Europa en soms daarbuiten. Onder een kleine greep uit onze opdrachten die wij mochten uitvoeren.

Opdrachtgevers over ons

Lovende woorden over ons bedrijf

Een gedreven team met een bult ervaring. Fijn en soepel mee te werken. Regelmatig huren wij de kennis en ervaring van Showlight in.

Korte lijnen. Snelle reactie. Perfecte uitvoering.
John van Gaal

Satis&fy

Ik werk al lang met Showlight samen. Sinds het begin van Abba Fever is Showlight betrokken geweest bij de ontwikkeling van onze shows. Het voelt fijn om met dit vaste team van professionals op pad te zijn.

Rock Hoekstra

Management Abba Fever

Heel erg bedankt voor alles. Het evenement was een groot success en de kroonluchters waren weer prachtig! Nog ontzettend bedankt voor jullie hulp en service! Tot een volgende samenwerking.

PVH

Tommy Hilfiger | Calvin Klein

Wij zijn ambassadeur van:

SIXTY82

NEXT GENERATION TRUSSING & STAGING SYSTEMS

De afgelopen jaren veranderde er weinig in truss-land. SIXTY82 is ontstaan uit een samenwerking van voormalig eigenaar van Prolyte: Fokko Smeding, Fam. Brooks van Brilliant Stages UK en  Xavier Drouet van Axente (F). Hierdoor is een compleet nieuwe kijk ontstaan op de Trussmarkt. Aan de hand hiervan zijn er nieuwe technieken ontwikkeld die zorgen voor een vernieuwing in trussing. Showlight was het eerste bedrijf in Nederland dat SIXTY82 in gebruik nam. Wij zijn enthousiast.  Inmiddels is SIXTY82 wereldwijd in gebruik. Laat je overtuigen en bekijk de website van SIXTY82

Bezoek SIXTY82

Werken met Showlight?

Maatschappelijk ondernemen:

Showlight Foundation

Vanuit onze Showlight Foundation leveren wij extra prestaties om lokale maatschappelijke initiatieven te ondersteunen.

Showlight Foundation doneerde eur.2265,- aan de voedselbank. Als tegenprestatie reden wij naar de Noordkaap.

Voor wie?

Ons Team

Een hecht team van mensen met ieder een individuele kwaliteit.

Jannes Arnts

Light operator

Steven Bongers

Light operator

Willem van der Voort

Light operator – Directeur

Michel van Dolderen

MVA – Sales – Marketing – Planning –

Peter van Swam

Allround medewerker –

Chef Transport

John van Oorsouw

Allround medewerker

Sam Degens

Allround medewerker

Neem contact op

Kom in contact met Showlight en laten we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen