fbpx

Licht en geluid huren Maas en Waal

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Licht en geluid huren Maas en Waal
Een professionele licht- of geluidsinstallatie in Maas & Waal huren? Wij leveren van allerlei licht- geluidssystemen

Geluid is iets heel persoonlijks. Net als licht. je vindt het mooi of niet. Wij leveren geluidssystemen die prachtig klinken. Of er nu een zanger of zangeres komt optreden of een live band. Wij beschikken over alle faciliteiten om optredens perfect te laten klinken.
Een geluidssysteem voor een tentfeest, dorpsfeest, festival, kermis of bedrijfsfeest huren? Wij ontwikkelen voor opdrachtgevers een perfect geluidsplan.
Wij leveren kleine geluidsinstallaties voor bijvoorbeeld een bruiloft of borrel. Ook leveren wij installaties voor grote locaties waar duizenden mensen bijeen komen.
Onze lichtinstallaties zijn professioneel. Onze apparatuur wordt gebruikt tijdens optredens van bekende bands, tijdens kermissen door heel Nederland en tijdens feesten of festivals. Onze lichtapparatuur is ook geschikt voor video- of filmopnames in het Land van Maas en Waal Voor livestream events hebben wij de juiste apparatuur in huis. Camera’s, regiesets, audiobenodigdheden en verlichting voor uitlichting en tegenlicht.