fbpx

Licht huren in Beuningen

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Licht huren in Beuningen?
Wij zijn gevestigd in Beuningen en verhuren losse verlichtingsarmaturen. Je kunt bij ons ook terecht voor het huren en laten verzorgen van complete lichtinstallaties voor allerlei uiteenlopende evenementen. Showlight uit Beuningen kan een lichtplan ontwerpen en dit in de praktijk -op locatie- uitvoeren. Ontbreekt er een podium? Showlight verhuurt ook podia. Compleet met railingen en trappen. In ons magazijn in gemeente Beuningen treft je ook bewegend licht aan. Wij verhuren rookmachines en truss-systemen. Kortom: alles wat je zoekt dichtbij en onder 1 dak.
Wil je ook geluidsapparatuur huren? Dit kunnen wij meeleveren. Net als allerhande randapparatuur die nodig is om stroom te verdelen. Ons werkgebied stopt niet aan de grens van Beuningen. Dagelijks werken wij door heel Nederland en daarbuiten. Binnen Beuningen leveren wij alle licht- en geluidsapparatuur tijdens bedrijfs- en publieksevenementen.

Al meer dan een kwart eeuw is Showlight gevestigd in Beuningen. Eerst in Beuningen en sinds 2020 in Winssen, gemeente Beuningen. Wij ontwerpen lichtplannen en leveren professionele lichtinstallaties voor evenementen en festivals.
Wij zijn betrokken bij beroemde bands en orkesten. Hiervoor leveren wij alle professionele lichtfaciliteiten zodat er opgetreden kan worden.