fbpx

Onderhoud en installatie

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Onderhoud en installatie van lichttechniek
Showlight is professioneel partner voor het onderhouden en installeren van verlichting

Wij staan bekend om onze jarenlange kwaliteit, ervaring en service. Wij hebben verstand van verlichting. Onze medewerkers denken in oplossingen. Showlight mag NEN3140 keuringen uitvoeren aan alle elektrische apparatuur. 

Onderhoud van verlichting:
Door de jaren heen verouderen lichtinstallaties. Het kan voorkomen dat roosters zijn dichtgeslibd met stof. Hierdoor worden armaturen tikkende tijdbommen die mogelijk kortsluiting kunnen veroorzaken. Niet zelden komen wij lichtinstallaties tegen die niet meer voldoen aan veiligheidsnormen. Wij ondernemen dan actie en presenteren een plan van aanpak en onderhoud. Wij onderhouden verlichting in horecabedrijven, retail, poppodia, theaters en openbare ruimten. 

Installeren van verlichting:
Wij worden ingeschakeld op het moment dat een pand ingericht gaat worden. Samen met u bekijken we de wensen en hoe dit gerealiseerd kan worden. Hebt u een designer ingeschakeld dan kijken we met hem of haar naar de wensen. Wij leveren de juiste armaturen en installeren deze op professionele manier in uw pand. Wilt u uw pand aanlichten zodat het er ’s avonds mooi uitziet en opvalt? Wij leveren en installeren buitenverlichting en laten uw bedrijfspand spreken. Is er door de jaren heen van allerlei verlichting bijgeplaatst dan nemen we het stroomplan onder de loep. het kan namelijk voorkomen dat de bijgeplaatste apparatuur zorgt voor een scheve belasting van uw stroomnetwerk.

Antwoord op vragen:
Het allerbelangrijkste vinden wij dat u antwoord krijgt op wensen. Wij leggen haarfijn uit waarom een bepaald armatuur juist op die specifieke plek gemonteerd moet worden. Lichttechniek is niet alleen een veilige stroombelasting maar van grote waarde voor de beleving van bezoekers. Licht moet kloppen. Wij luisteren mee naar uw wensen met betrekking tot uitstraling. Heeft u een podium in uw bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat muzikanten duidelijk zichtbaar zijn. 

Neem contact op