fbpx

Onderhoud horeca verlichting

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Onderhoud Horeca Verlichting
Professioneel onderhoud van horeca verlichting. Verlichting is niet onderhoudsvrij. Wij onderhouden en keuren horecaverlichting

U bezit een restaurant, bar, pub, feestzaal, congreszaal of cafe? Dan heeft u te maken met verlichting. Licht is belangrijk voor de sfeer en beleving van bezoekers. Wij onderhouden lichtinstallaties in horeca- ene evenementenbedrijven. Showlight is gespecialiseerd in verlichting en sfeer.
Wist u dat lichtinstallaties jaarlijks gekeurd moeten worden? Op het moment dat er brand uit zou breken en uw verlichting heeft geen jaarlijks onderhoud gehad en niet voorzien is van een NEN3140 keuring kan een verzekeringsmaatschappij weigeren uit te keren. Ook de Arbowet is duidelijk over een NEN3140 keuring. 

Vaak is er sprake van een bestaande lichtinstallatie in een horecabedrijf. In de loop der jaren veranderd de situatie en komt er verlichting bij of wordt vervangen. Meestal laat een horeca uitbater dit door zijn personeel doen. Niet zelden komen wij verlichtingssystemen tegen waar met kroonsteentjes van alles is bijgeplaatst. Zonder rekening te houden met de stroombelasting of veiligheidseisen. Het kan vaak jaren goed gaan maar dat het verkeerd afloopt is zeker. Wij komen veel armaturen tegen die bijna verstopt zijn door stof. Dit zijn letterlijke tijdbommen. Het wachten is op een technische storing of brand. 

Onze technici helpen u met het onderhoud van de horeca verlichting. Er zijn van allerlei mogelijkheden hiervoor. Wij kunnen bijvoorbeeld maandelijks een serviceronde maken door uw bedrijf. U kunt er ook voor kiezen om ons jaarlijks een NEN3140 keuring te laten uitvoeren. Zijn er bepaalde armaturen defect of smerig dan kunnen wij deze in onze technische dienst onderhouden. Wij bepalen in overleg met u de juiste aanpak voor uw horecabedrijf. Uitgangspunt hierbij is veiligheid. 

Onze aanpak is als volgt:
– Analyse
– Plan van onderhoud
– Realisatie

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.