fbpx

Showlight: Professioneel onderscheidend voor Coverband

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Showlight: Professioneel onderscheidend voor Coverband

showlight coverband

Opvallen en onderscheiden als coverband? Sinds 1995 tourt Showlight met coverbands door Nederland en Belgie. Licht is specialisme. Coverbands die in het verleden hebben gekozen voor Showlight als vaste lichtpartner zullen dit onderschrijven. In een steeds sneller veranderende markt zullen coverbands zich meer moeten onderscheiden om op te vallen. Naast repertoirekeuze is de kwaliteit van licht en audio een belangrijke factor voor het succes van de band. Net als een vaste drummer of gitarist in een band is een professionele lichttechnicus ook een vak. De lichttechnicus is bekend met het repertoire en kan op de juiste momenten de juiste sfeer bepalen. Onze lichttechnici zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van lichtplannen en uitvoering hiervan.

Showlight is leverancier van professioneel licht, audio en beeld voor coverbands. Samen met de band bepalen we de show en hoe we deze zo opvallend en onderscheidend mogelijk kunnen ontwikkelen. Op audiogebied betrekken we de juiste partij erbij zodat een daadkrachtig en ervaren team zorgt voor continue kwaliteit. Op beeldgebied bieden we een moderne LED Wall zodat bezoekers echt beleven wat er gespeeld wordt. Voor een minimaal bedrag is het mogelijk om de backline te stallen. Het is zelfs mogelijk om een showcase te geven in het bedrijfspand van Showlight. Binnen Showlight is bijna 20 jaar ervaring aanwezig op gebied van presentatie van een band. Hiernaast kunnen we op diverse vlakken adviseren.

Opvallen en onderscheiden met jullie coverband? Op zoek naar professioneel licht, geluid en beeld voor jullie band? Neem eens contact met ons op.

Vaste bands van Showlight zijn: MmoozZ, JetSet, Noah, Fenix, Slamm, Abba Fever e.a.