fbpx

Lichtset De Koninklijke Militaire Kapel KMKJWF

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Lichtset De Koninklijke Militaire Kapel KMKJWF

lichtset voor KMKJWF

Al enige tijd werken wij in opdracht van Story Sound voor De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ (KMKJWF). KMKJWF is een van de 3 professionele militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De kapel verzorgt muziek bij militaire ceremonies en staatsaangelegenheden. Bij de concerten staat het muzikaal erfgoed hoog in het vaandel.  Het licht dat wij leveren tijdens deze uitvoeringen bestaat vooral uit Led armaturen, deze zijn licht in gewicht en laag in energie verbruik. De show is compleet geprogrammeerd, zodat het licht en het beeld perfect op elkaar zijn afgestemd. Het is een multifunctionele lichtset die overal kan worden ingezet.

Het hoofd thema van de uitvoeringen is United Forces, of te wel de internationale samenwerking van de Nederlandse landmacht met onder andere de landmacht uit Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Via onderstaande links vindt u meer informatie over het KMKJWF: Defensie over de kapel  Ook Story Sound schreef een artikel over KMKJWF: lees het artikel hier