fbpx

Live event streaming

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Live event streaming vergroot het bereik. laat bezoekers wereldwijd meekijken. wij zorgen ervoor dat uw event wereldwijd te bekijken is via tablet, Smart-TV, PC en mobiele telefoon.
Live streaming events, ook wel virtual events genoemd, bereiken een niet aanwezige doelgroep. Dit soort events kunnen plaatsvinden vanuit onze studio maar we kunnen ook in uw bedrijf een live event opzetten met meerdere camera’s.
Uniek is onze mobiele regieset. Met deze mobiele regie-set kunnen we in korte tijd een event in beeld en online brengen. Voorzien van alle vereisten om een professionele productie te verzorgen.
Doordat Covid-19 en de daarbij behorende beperkingen zult u uw doelgroep op een andere manier moeten zien te bereiken. Live event streaming is grofweg te verdelen in onderstaande manieren:

– Toespraken / presentatie van cijfers
– Trainingen
– Een live concert
– Een talkshow productie
– Virtuele productlancering

video en beeld voor live events

Een voorbeeld van mobiele regie-set op locatie

In ons assortiment treft u ook mogelijkheden aan voor het maken van live radio of een podcast. Radio kunnen we ook combineren met live beelden zodat een bezoeker kan zien wat er gebeurd.

Wij verzorgen e hele live stream productie, camera’s, randapparatuur, productie van beelden en audio en het versturen van de beelden naar bezoekers. Ge├»nteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op via 0246779322 of mail.