fbpx

Bandsets/Touring

Showlight, uw professionele partner in de event markt! Van lichtontwerp tot realisatie

Met goede muziek alleen ben je er niet. Opvallende effecten en accenten vormen de toegevoegde waarde voor een optreden van een Band of tijdens een Tour. Showlight is hierin gespecialiseerd.

Een muzikant bespeelt zijn instrument. Een lichttechnicus legt zijn passie in het licht.

Specialiteit van Showlight is het ontwikkelen van een perfect lichtplan voor Bands / Orkesten / (theater)Tours. Showlight denkt mee in vooruitstrevende lichteffecten en unieke toepassingen. Wij bouwen de body om de band heen. Tijdens een (theater)Tour zorgen we overal voor continuïteit en herkenbaarheid. Een effect dat resulteert in een wervelende show die een bezoeker niet snel zal vergeten. Zaaleigenaren en andere opdrachtgevers van een band zullen het onderscheidend karakter belonen met herboekingen.

Showlight kent het netwerk van discotheken en feesttenten/festivals in Nederland en is hier kind aan huis. Wekelijks bouwen wij hier ons licht op en af.

Wij beschikken over een groot magazijn en diverse transportmiddelen. Zodoende is er mogelijkheid om de backline op te slaan en van- en naar een optreden te vervoeren.

Showlight is vaste lichtleverancier van bekende Top-40 bands als Slamm, Noah!, Major League, MmoozZ, Abba Fever en MEUK.

Ben je als band geïnteresseerd in wat Showlight voor jullie kan betekenen? Wil je samen met ons rock & rollen? Neem dan contact met ons op! 024-6779322 of info@showlight.nl

Geef een reactie